Over Lifestyle Coach Patricia Franssen

Welkom bij Welzijnspraktijk Vita Nova

Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze site, wie we zijn en waar we voor staan.

Passie en voldoening dat is wat ik iedere dag mag ervaren als Lifestyle coach, inmiddels al ruim 20 jaar.

Voel me zo dankbaar dat ik echt een verschil mag en kan betekenen in het leven van anderen, op het gebied van zichzelf weer op de 1e plek zetten ( jezelf op nummer 1 to do lijst zetten zeg ik vaak), voeding in balans krijgen, laten zien hoe leuk sporten en bewegen is en anderen laten inzien dat een gezonde en actieve levensstijl echt motiverend kan zijn én op de juiste manier geleerd ook echt vol te houden is.

Zelf heb ik jarenlang gestrubbeld met mijn energie en kreeg mijn gewicht niet onder controle en dat reeds op 24jarige leeftijd.

Bijna moedeloos heb ik de kans toen gegrepen met mijn coach om mij te helpen bewuster te leven en vanuit liefde en waardering naar mezelf te kijken en aan de slag te gaan, NIET met een dieet, maar op de juiste manier je lichaam voeden, hetgeen te geven wat mijn lichaam nodig had.

Uit dankbaarheid wat dit voor mij betekent, nog elke dag en ik mag ervaren wat goede gezondheid, heerlijke energie en gemakkelijk mijn gewicht onder controle te kunnen houden, ben ik 20 jaar geleden de uitdaging aangegaan om opgeleid te worden tot Lifestyle coach, voor mij de beste beslissing die ik in mijn leven heb genomen.

Ik werk vanuit mijn praktijk in Horst, waar ik de kennismakingsgesprekken doe om te kijken wat je gewenste doelen zijn, je een bodycheck lichaamsanalyse je zal geven om te kijken hoe met je gezondheid en conditie is gesteld, soort spiegel van je binnenkant en daarbij ook een voedingsanalyse, we samen kijken hoe je eetpatroon nu is en je daarin de juiste handvaten al kan geven en tips die gemakkelijk te doen zijn.  We zo samen kijken naar een stap voor stap programma op maat gemaakt voor jou, wat bij jou PAST en goed VOELT voor jou.

Zodat we samen gaan voor LANGE TERMIJN RESULTAAT; niet voor even maar voor de rest van je mooie leven, omdat jij dat verdient en ook WAARD bent. Ik zie ernaar uit jou te mogen gaan ontmoeten en samen te gaan voor jouw Mooiste versie van JEZELF.

Gezonde groetjes,

Patricia