21 Day Challenge

In groepsverband werken aan een betere leefstijl!

Doe mee met de online 21 DAGEN CHALLENGE!

20% BEWEGING, 80% VOEDING!

WAT GAAN WE DOEN?

Ik houd ervan om de drempel laag te houden. En daarnaast moet het ook een beetje leuk blijven!
Samen met mij bepaal jij welke gewoontes je deze 21 dagen gaat aanpakken. In groepsverband moedigen we elkaar aan, inspireren en motiveren we elkaar!

Wat mag je verwachten?

  1. Om optimale resultaten te behalen, verwacht ik dat je het gebruik maakt van het ontbijtprogramma dat wij aanbevelen.
  2. Elke deelnemer legt €10,- in de prijzenpot. Na 21 dagen word de winnaar bepaald op basis van resultaten als percentage cm en gewichtsverlies én je deelname aan de groep. Zie punt 3 hieronder!
  3. Om elkaar te motiveren en inspireren, is het leuk als jij regelmatig een berichtje of afbeelding plaatst in de besloten 21 dagen Challenge Groep. Zoals een foto van jezelf en de vorderingen die je maakt. Of een lekker recept, goede tip of iets anders wat betrekking heeft op jouw ‘Healthy Active Lifestyle’. Zie de foto’s in de slider onder mijn profielfoto.
  4. Laten we elkaar met zoveel mogelijk ‘FUN’ inspireren, en word een nóg betere versie van jezelf!
Portret Patricia Franssen

Patricia Franssen is graag jouw persoonlijke coach!
Tot grote tevredenheid van de vele deelnemers. Bekijk de reacties onderaan!

Foto’s van deelnemers:

Ervaringen

Wat vinden onze groepsleden?

Ik ben heel blij met mijn coach Patricia!
"Het megje van Op de Reuver", zoals ze zelf zegt☺️.

Waarom? Dit zijn de woorden die ik ervaar:
Open, Eerlijk, Enthousiast, Lief, Warm, Spontaan, Stimulerend, Positief, Luisterend oor, Inspiratie, Stap voor stap, Vanuit gevoel, Empathie, Humor

Mooie kwaliteiten, van een mooi mens!
Wat ik oprecht vanuit mijn hart voel❤️

Suzanne Keizers

Ik ben in februari 2020 begonnen met Herbalife. Met een superfijne en eerlijke coach. Patricia geeft je superfijne tips waardoor het makkelijk is vol te houden en je zeker kunt genieten van eten en al het lekkers. Ook als je mee doet met de 21 dagen Challenge leer je elke keer weer iets bij en word je super gemotiveerd doordat je allemaal in het zelfde schuitje zit. Dit is een nieuwe levensstijl van mij die ik makkelijk mijn hele leven kan vol houden.

Nicolle Francken

Ik ervaar Patricia als een zeer betrokken en ervaren coach. Ze denkt gericht met je mee en geeft handige tips en adviezen. Ze biedt je een stok achter de deur, wat ik als zeer prettig ervaar. Vanuit haar eigen ervaring weet ze waar ze het over heeft. Zonder Patricia was ik niet gekomen, waar ik vandaag sta.

Femke van de Pasch

Ik ben al diverse jaren klant bij Patricia. Ze coacht me op de momenten dat ik het nodig heb. Met haar persoonlijke aanpak blijf ik op de rit naar een gezonde levensstijl.

Ger Versteegen

Een jaar geleden werd ik getriggerd door familie en een kennis en ging de knop om... Ik wilde iets langdurigs en géén jojo-effect meer. Een kennis bracht mij in contact met Patricia. Ik ben dit jaar vaak teleurgesteld in mijn lichaam maar zij bracht mij steeds weer op het juiste pad. Nu een jaar later kan ik weer kleding aan die ik lang niet meer aan kon of durfde te trekken. Ik voel mij fitter en zekerder. Sommige mensen hebben aan mij gevraagd wanneer ik stop. Ik heb echter niet het gevoel dat ik ergens mee moet stoppen. Ik heb gewoon een andere levensstijl en voel mij er heerlijk bij. Ook de Challenge groep die elke eerste drie weken van de maand plaatsvindt is geweldig. Niet alleen om recepten uit te wisselen maar ook om je gevoelens te delen. Dankzij Patricia heb ik dit bereikt. Zij is een geweldig mens met een gouden hart waar ik altijd bij terecht kan.

Heidie van de Pasch

Vita Nova is een zeer goeie praktijk. Patricia stimuleert en motiveert je erg goed maar kijkt ook naar je als persoon en wat binnen je macht ligt om te doen. Ik ben dik tevreden met de begeleiding die ik krijg!!

Nicole Linskens