Ben jij klaar voor verandering? Get Fit Challenge.

Een frisse wind door jouw leven….
……omdat jij het waard bent!

Wie zijn wij:

Patricia Franssen en Marco Bonn zijn werkzaam als Lifestyle en Welzijnscoach.

Dit houdt in dat wij vol passie mensen helpen bewust te worden van hun lichaam, voeding en gezondheid.

Wij danken ons succes door onze (meer dan) 20 jaar ervaring in het op de juiste manier met persoonlijke aandacht begeleiden van onze klanten.

Wat kunnen wij voor JOU betekenen?

Goede  gezondheid is het grootste bezit. Wij helpen je om je fit en vita(a)l(er) te voelen en dat heeft gegarandeerd veel invloed op je leven en omgeving. Ook werken we samen aan een positieve mindset! Want een goed humeur en positieve gedachten zorgen voor meer energie en zelfvertrouwen.

Dat is de reden waarom wij JOU GRATIS een Fitcheck willen aanbieden! 

Wat houdt  Get FIT Challenge  in:

 • Volledige Fitcheck lichaamsanalyse m.b.v. de Tanita weegschaal.
  Tijdens deze Fitcheck krijg je een lichaamsmeting d.m.v. met je blote voeten op de Tanita bodycompensition weegschaal te gaan staan en je krijgt een houder die je in je handen moet vasthouden.
  Zo meten we je BMI, de vochtbalans, het vetpercentage, de spiermassa, visceraal vet, de metabolische leeftijd en meer!
 • Voedingsanalyse
  Hoe ziet jouw dagelijkse eetpatroon eruit, wat kun je daaraan verbeteren en/of veranderen?
 • Veel eenvoudige tips
  waarmee je je eet-, beweeg- en leefgewoontes aanpast
 • Uitproberen try-out pakket
  Leer hoe je uitgebalanceerd en dus gezond ontbijt
 • Deelname aan de informatie-avond
  (Healthy active lifestyle & voedingsinfo)
 • 24Fitclub Horst,
  Ervaar hoe leuk het is om buiten te sporten. Zoals in de Kasteelse Bossen.

Wij verheugen ons erop om jou te mogen helpen, neem vrijblijvend contact met ons op en neem jouw 1e stap naar een betere leefstijl!
Of doe mee aan onze 21day Challenge.

Patricia Franssen & Marco Bonn
Welzijnspraktijk Vita Nova- Hoofdstraat 75a Meerlo
Lifestyle Centre Horst- Expeditie straat 12 Horst
Tel: 06-27021783
E-mail: info@welzijnspraktijkvitanova.nl

Portret Patricia Franssen

Patricia Franssen is graag jouw persoonlijke coach!
Tot grote tevredenheid van de vele deelnemers. Bekijk de reacties onderaan!

Samen werken we aan een betere levensstijl én een positieve mindset!

Ervaringen

Wat vinden onze groepsleden?

Ik ben heel blij met mijn coach Patricia!
"Het megje van Op de Reuver", zoals ze zelf zegt☺️.

Waarom? Dit zijn de woorden die ik ervaar:
Open, Eerlijk, Enthousiast, Lief, Warm, Spontaan, Stimulerend, Positief, Luisterend oor, Inspiratie, Stap voor stap, Vanuit gevoel, Empathie, Humor

Mooie kwaliteiten, van een mooi mens!
Wat ik oprecht vanuit mijn hart voel❤️

Suzanne Keizers

Ik ben in februari 2020 begonnen met Herbalife. Met een superfijne en eerlijke coach. Patricia geeft je superfijne tips waardoor het makkelijk is vol te houden en je zeker kunt genieten van eten en al het lekkers. Ook als je mee doet met de 21 dagen Challenge leer je elke keer weer iets bij en word je super gemotiveerd doordat je allemaal in het zelfde schuitje zit. Dit is een nieuwe levensstijl van mij die ik makkelijk mijn hele leven kan vol houden.

Nicolle Francken

Ik ervaar Patricia als een zeer betrokken en ervaren coach. Ze denkt gericht met je mee en geeft handige tips en adviezen. Ze biedt je een stok achter de deur, wat ik als zeer prettig ervaar. Vanuit haar eigen ervaring weet ze waar ze het over heeft. Zonder Patricia was ik niet gekomen, waar ik vandaag sta.

Femke van de Pasch

Ik ben al diverse jaren klant bij Patricia. Ze coacht me op de momenten dat ik het nodig heb. Met haar persoonlijke aanpak blijf ik op de rit naar een gezonde levensstijl.

Ger Versteegen

Een jaar geleden werd ik getriggerd door familie en een kennis en ging de knop om... Ik wilde iets langdurigs en géén jojo-effect meer. Een kennis bracht mij in contact met Patricia. Ik ben dit jaar vaak teleurgesteld in mijn lichaam maar zij bracht mij steeds weer op het juiste pad. Nu een jaar later kan ik weer kleding aan die ik lang niet meer aan kon of durfde te trekken. Ik voel mij fitter en zekerder. Sommige mensen hebben aan mij gevraagd wanneer ik stop. Ik heb echter niet het gevoel dat ik ergens mee moet stoppen. Ik heb gewoon een andere levensstijl en voel mij er heerlijk bij. Ook de Challenge groep die elke eerste drie weken van de maand plaatsvindt is geweldig. Niet alleen om recepten uit te wisselen maar ook om je gevoelens te delen. Dankzij Patricia heb ik dit bereikt. Zij is een geweldig mens met een gouden hart waar ik altijd bij terecht kan.

Heidie van de Pasch

Vita Nova is een zeer goeie praktijk. Patricia stimuleert en motiveert je erg goed maar kijkt ook naar je als persoon en wat binnen je macht ligt om te doen. Ik ben dik tevreden met de begeleiding die ik krijg!!

Nicole Linskens