Fit en Gezond leven

Gezonde mensen hebben
1.000 wensen en zieken maar 1!

Fit en gezond leven. Wie wil dat niet? Feit is dat er tegenwoordig veel meer mensen een hoge leeftijd bereiken dan vroeger. Maar lang niet altijd in goede conditie.
En daar kun je wat aan doen! Het liefst zo vroeg (jong) mogelijk!

  • De gezondheid van de oude dag wordt voor een groot gedeelte bepaald door jouw voeding, beweging en leefstijl van de voorgaande jaren.
  • Dagelijks 200 gram groenten en 2 tot 3 stuks fruit eten zijn gezonde voedingsgewoonten, maar de meeste mensen komen daar bij lange niet aan, wat de kans op voedingstekorten vergroot.
  • Het dorstgevoel neemt op oudere leeftijd vaak af. Structureel voldoende water drinken is daarbij van groot belang voor een goede gezondheid.
  • Bewegen zorgt voor een goede lichaamsconditie en helpt er onder andere aan mee om de botten sterker te maken.

Vitaliteit is jouw lichamelijke welzijn. Fit blijven is de sleutel tot prestaties. Een fit lichaam kan zich gemakkelijker focussen en kan de kans op ziekten verminderen, het versterkt de spieren en het immuunsysteem.

De juiste voedingskeuze in combinatie met een goed bewegingsplan is essentieel voor een optimale welzijn en gezondheid. Dat heb je voor een groot gedeelte zelf in de hand.

Werken aan uw gezondheid is dus een keuze!!